Vi vil lejlighedsvis have hvalpe til salg, men forventer ikke at have mere end et kuld hvalpe om året, da det er vigtigt for os at have tid til hvalpene, så de for en god start på livet i vores familie.

Det er vores mål at opdrætte sunde og racetypiske familiehunde med et godt temperament. Jeg har gennemgået Dansk Kennel klubs opdrætteruddannelse.

Vi sælger kun hvalpe til familier vi har mødt personligt, da det er vigtigt for os at mærke, at vi har fundet et godt og kærligt hjem til hvalpen

I er meget velkomne til at besøge os og se vores hunde, så tidligt som muligt – også før hvalpene bliver født.

Så snart hvalpene er et par uger gamle, har fået øjne og vi ved, at alt går efter planen, må I besøge os så tit, I har lyst og mulighed for det.

Jeg sender gerne løbende sms eller mail med billeder og små videoklip fra hverdagen.

Hvalpepakke

Hvalpene bliver registreret i Dansk Kennel Klub og chipmærket. De vil være sundhedsundersøgt og vaccineret 1. gang af vores dyrlæge.

Sammen med hvalpens personlige papirer følger en sundhedsbog med notater og observationer gjort af dyrlægen.

Hvalpene får ormekur første gang når de er 3 uger og derefter hver 2. uge indtil de flytter hjemmefra.

Hvalpene er fravænnet moderen ved 6 – 7 ugers alderen.

Hvalpene får en ’madpakke’ og en fodervejledning med sig til sin nye familie. Madpakken er det vante foder til en kortere periode.

Endvidere et hæfte med gode råd og vejledning til pasning og pleje samt socialisering.

Vi er altid til rådighed ved spørgsmål både før, under og efter hvalpekøbet. Det betyder så meget at I føler jer trygge og velinformeret i forbindelse med hvalpekøbet.

Vi nyder at følge vores hvalpe og glæder os over små opdateringer fra de nye familier, så vi kan følge hvalpenes udvikling.